Вторник  23-Апреля-2024  12:03:35 

ГлавнаяРегистрацияВход

Приветствую Вас Чайник | RSS
[Новые сообщения· Участники· Правила форума· Поиск· RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: gudvin, Flashband  
Форум для всех » Наука, Природа и Другие Интересные факты » Галактическо звездный мир, Наша планета » Теория Геи (Что нас ждет в будущем?)
Теория Геи
gudvin Дата: Среда   28-Мая-2008   13:05:40 | Сообщение # 1
Admin
Группа: Администратор
Сообщений: 88
Статус: Offline
Прочитал один коментарий у себя на сайте оставленый пользователем Танюшка, и решил его перенести на форум, для большего обсуждения глобальной проблемы.

Наша планета переживає зараз складні часи. Згідно однієї із сучасних теорій (Теорія Геї), на протязі найближчих ста років на нас чекають зміни. Вже 50 років тому на планеті почалася сучасна екологічна криза, яка зумовлена забрудненням природного середовища, нестачею природних ресурсів, демографічним "вибухом". з роками ця криза набуває обсягів і ознак глобальної екологічної кризи. Вже до 2100 року (за прогнозами вчених) викопні ресурси будуть вичерпані, а органічні - значно раніше.
Населення планети досягне кількості 10 мільярдів, забруднення навколишнього середовища досягне максимуму, а нестача продуктів харчування стане планетарною проблемо. Все це призведе до одного - наша Мати-Природа почне з намии боротися - населення скоротиться до декількох сотень тисяч. А всі перераховані наслідки, цілком можливо, можуь стати причиною загибелі людської раси як виду. Тоді загине все живе. Це не песимізм, і не фантастична казка - це цілком реальне наше майбутнє.
Материал меренесён со страници на сайте: http://gudvin.pp.net.ua/news/2008-01-29-7

PS: Кто еще что-то знает про эту теорию? Пишите не стесняйтесь, это ведь реально наше будущее, которое выглядит не в очень красивих красках.





 
_ATP_ Дата: Среда   19-Ноября-2008   19:48:22 | Сообщение # 2
Новичок
Группа: Пользователи
Сообщений: 7
Замечания: 0% ±
Статус: Offline
Цілком логічно. Зацікавився, маю прохання до автора цитати: список літератури де описано теорію Геї розмістіть тут на сайті. Дякую наперед.

 
Форум для всех » Наука, Природа и Другие Интересные факты » Галактическо звездный мир, Наша планета » Теория Геи (Что нас ждет в будущем?)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2024